Je eerste boek uitgeven is zoiets als je eerste keer schaatsen. Of de eerste keer zoenen met je eerste liefde. Je begeeft je op glad ijs en je staat vol passie klaar om de grote stap te zetten. Tryout staat klaar voor je. We nemen je bij de hand en publiceren jouw eerste boek. Voor een vaste lage prijs helpen we je met de redactie, administratie, verkoopkanalen en nog veel meer!

Een mooie try-out om te kijken of jij je doelgroep kunt verrassen met je prachtige verhaal. Je ligt bij Bol.com en vele andere winkels. Je denkt zelf goed na en gebruikt je eigen netwerkmogelijkheden zoals Hyves, Facebook en LinkedIn. Bij elkaar heb je waarschijnlijk al meer dan tweehonderd vrienden, wat precies het minimale aantal boeken is om de investering eruit te halen.


Alle stappen op een rij:

Stap 1. Je mailt je typoscript. Dit doe je op het moment dat je tevreden

bent met je werk. Je beheerst het Nederlands goed en neemt ook volledige

verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke kwaliteit. Een redacteur zal je werk nog

nakijken op fouten en die verwerken.

Stap 2. Een ontwerper gaat met de omslag aan het werk en doet een paar voorstellen. In goed overleg met jou komen we tot een omslag die drie partijen aanspreekt: auteur, uitgever en doelgroep.

Stap 3. Het werk gaat naar de PoD'er, die boeken maakt op bestelling. Je zit

niet met overschotten en omzeilt op deze weg opslag en distributie.

Stap 4. We beginnen met de presentatie op de website, en met de voorbereidingen voor de nieuwsbrieven. Jij kunt je boek alvast gaan aankondigen via Facebook,

Hyves en andere social media, en je kunt tegen een redelijke vergoeding een

auteurswebsite krijgen.

Stap 5. Novapres bezoekt de beurzen, neemt je boek op in de aanbieding en

fondslijst en verstuurt zijn nieuwsbrief naar boekhandel en particulier.

HomeHome.html
Tryout Light
Tryout Protryout_pro.html
Designtryout_design.html
Contacttryout_contact.html

Jij bent een schrijver, en misschien wel een goeie ook. Maar design, dat is een vak apart. Dit kunnen we ook voor jou verzorgen. Zie het als een extra pakket dat je kunt toevoegen aan je light of pro pakket. We leveren een superdesign voor een superprijs.