Gevarenzone
Boek kaft: Gevarenzone
Prijs: € 14,99
ISBN: 978-90-6318-120-8
Pagina's: 315
Afmeting: 211x135x30 mm
Gewicht: 429
   
 
 
 
 
Roman Dit boek is leverbaar

Eén van de twee getuigen uit de Apocalyps is al onder ons. Hij weet het alleen nog niet…
Volgens sommigen heeft Brandon Martus de geheimzinnige gave om in de toekomst te kijken, om iets te ervaren wat in de wetenschap ‘een hogere dimensie’ wordt genoemd. Volgens anderen is hij gewoon een typisch kind van de generatie-X die de dood van zijn jongere zusje niet kan verwerken. Pas als hij met Sarah Weintraub gaat werken, een ambitieuze neurobiologe met haar eigen problemen, komt een dieper geheim tevoorschijn.

Gesteund door de nieuwste ontdekkingen in hersenonderzoek en de quantum-natuurkunde begeven de twee zich in een verraderlijk netwerk van hebzucht en bovennatuurlijke ontdekkingen die zowel echt als vals zijn - tot ze uiteindelijk de verbijsterende waarheid over Brandon Martus blootleggen.

Geïnspireerd door de wereld van de wetenschap, het paranormale en de profetieën uit de Bijbel is Gevarenzone een thriller die je aan het denken zet met een waarschuwing die niet onopgemerkt mag blijven. Een reis vol onverwachte wegen door het bedrog van de hel in de armen van Jezus Christus.Recensies van lezers
NaamJoël Barendregt
Rapportcijfer10
RecensieHeb net de hele trilogie uitgelezen (genodyne,gevarenzone en vuurregen..) Super!! Het genodyne vond ik niet zo goed (gevarenzone de beste!!) maar als je ziet hoe het samenhangt met de twee andere boeken dan is het geheel geweldig!! Ik kan niet wachten tot er meer van hem vertaald wordt.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584