De zaak van de Damascener dolk
Boek kaft: De zaak van de Damascener dolk
Prijs: € 11,99
ISBN: 978-90-6318-106-2
Pagina's: 208
Afmeting: 203x123x25 mm
Gewicht: 313
   
 
 
 
 
Roman Dit boek is leverbaar

Privé-detective Ben Bartolomeüs raakt betrokken bij een moordzaak die omsluierd wordt door geheimzinnigheden. Terwijl Ben probeert de onschuld van zijn cliënt, die van moord wordt verdacht, te bewijzen proberen de plaatselijke criminelen hem de stad uit te werken!

Intussen is de Vervolger onderweg. De man die de christenen in het Romeinse Rijk het meest vrezen komt naar Damascus om de gelovigen in de boeien te slaan en zo de bevrijdingsbeweging die door de timmerman uit Galilea in gang is gezet de kop in te drukken.

Kel Richards laat de lezer kennismaken met zijn bizarre wereld van de eerste eeuw na Christus - een wereld waarin toga’s, zwaarden, centurions en strijdwagens samengaan met revolvers, telefoons en snelle auto’s.Recensies van lezers
NaamMark Broeckx
Rapportcijfer7
RecensieEen mooi en inspirerend boek, waarin ook 'het lijden' van de mens op een Christelijke manier, kort, tijdens dit boeiend verhaal wordt uitgediept; dit is echter geensinds storend, eerder geestesverruimend. Ik lees vrij veel en ik beveel dit boek iedereen aan! Door dit boek te lezen heeft mijn kwasi verloren geloof toch nieuw licht gekregen door een vreemd en totaal onverwacht anachromimse tegelijk in mijn leven en gedachten! Echt vreemd!
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584