Try it out
De ontmoeting
Boek kaft: De ontmoeting
Prijs: € 12,50
ISBN: 978-90-6318-355-4
Pagina's: 176
Afmeting:
   
 
 
 
 
Roman Dit boek is leverbaar
Beeld, woord en muziek komen samen in dit unieke boek!

De ontmoeting is een bijzonder boek. Bijzonder omdat het meer is dan zomaar een boek. De voorzijde van De ontmoeting is een literaire strip, een prachtig verzorgde beeldroman waarin beeld en verhaal samenkomen. Als het boek wordt omgedraaid krijgt de lezer het complete boek De ontmoeting (voorzien van zeven extra hoofdstukken!) als roman aangereikt.

Het door François Geysen getekende- en door Remmelt Mastebroek in beeldende taal geschreven verhaal, vertelt over een man die een ontmoeting heeft met een bijzonder persoon in de stad. Het leven van deze man wordt door deze vreemde (en mysterieuze) ontmoeting helemaal op zijn kop gezet. Alles wat ooit zeker was in zijn leven, is dit opeens niet meer! De toekomst die hijzelf voor ogen had, verandert radicaal.

Alle karakters die voorkomen in De ontmoeting zijn vertaald in prachtige muziek. Deze speciaal voor dit unieke project geschreven muziek kan kosteloos worden gedownload via www.omkeer-ontmoeting.nl

De Ontmoeting, een nieuwe naam voor de geheel herziene en met veel verhalen aangevulde novelle De doler. (2003) De ontmoeting is een gezamenlijk project van:
Remmelt Mastebroek : tekst
Francois Geysen : artwork
Peter Floor : muziek

Recensies van lezers
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584