Try it out
Kind waar ben je
Boek kaft: Kind waar ben je
Prijs: € 15,90
ISBN: 978-90-6318-228-1
Pagina's: 254
Afmeting:
   
 
 
 
 
Biografie Dit boek is leverbaar
Uit een analyse van cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in 2014, blijkt dat het percentage echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar nog nooit zo groot was. Uitgezonderd de periode van de crisis, loopt bijna de helft van alle huwelijken uit op een echtscheiding waarvan in 30% van de gevallen de vader zijn kinderen niet meer ziet. Met als gevolg onherstelbare familiedrama’s en zelfmoorden.
Dit is het verhaal van een liefhebbende vader die zijn dochter al bijna 9 jaar niet heeft gezien. Na een poging zichzelf van het leven te beroven, een zware en lijdzame weg van beproevingen en een jarenlange strijd komt hij tot een verbazingwekkend inzicht wat het antwoord is op dit ondraaglijk verlies in zijn bestaan.
Met een flashback komt de vader tot ontdekking wat de ‘rode draad’ in zijn leven hierin was. Hij doorziet waarom zijn leven zo heeft moeten lopen zoals het is gegaan. En met zijn verhaal begrijpt hij ook de parallelle boodschap van God. Het antwoord dat hij van deze Vader krijgt, geeft hem de wijsheid, liefde en kracht die hij nodig heeft om met het verlies van zijn kind om te gaan. Deze boodschap van´Rechtvaardigheid´ wil hij delen met anderen, waaronder alle vaders en moeders die hun kinderen niet meer mogen zien.
Recensies uit de krant
4-1-2016Visie
10-4-2016Lees en Luister Voorjaar 2016

Recensies van lezers
NaamAgnes te Wies
Rapportcijfer10
Recensie Zeer aangrijpend. Het verhaal laat zien hoe intens het verdriet van een vader is die zijn kind niet meer mag zien. Voortkomend uit de intense haat van de moeder. Haat die zich als een wurggreep om het kind heeft gewurgd. Het lijden wat hij beschrijft is de wanhoop naar zijn kind. De wanhoop die hij voelt in zijn hart is het kind wat naar hem roept, waar ben je papa waar ben je? Een kind wat gevangen is in de haat van een ouder, lijdt immens, het is een lijden wat met demonisch geweld gepaard gaat. Het kind is niet in staat uit eigen kracht eruit te breken, de haat van de moeder is verscheurend voor het kind, het kind wordt ondergedompeld in leugens van de ergste soort, die de moeder het kind als een gif te drinken geeft, ze moet het opdrinken, ze heeft geen keus. Deze liefdevolle vader ervaart die pijn, die schreeuw van het kind intens, het verscheurd hem bijna. Tot er ingegrepen wordt, Jezus zelf heeft hem gevonden, hem omarmt en opgetild, Zijn liefde aan hem laten voelen, hij is gered op een wonderbaarlijke wijze. Wanneer hij gevonden is, zou zijn kind dan niet gevonden worden?. Dit boek roept, dit boek roept niet alleen kind waar ben je, maar de roep van God klinkt hierin door, kind MIJN kind waar ben jij? Dit boek roept ook, om een vervolg. Wanneer HIJ zo een liefdevolle vader gevonden heeft zou Hij dan niet in staat zijn, zijn kind te vinden? Het zou wel es een heel groot wonder kunnen worden. Want deze vader strijdt met het machtigste wapen wat er is – vergeving -. Met dit wapen heeft hij als een kundig strijder leren strijden. Hij moest veel vergeven, zou hem dan ook niet veel gegeven worden? dat kan niet anders. Het recht zal zegevieren, voor het kind en de vader en eigenlijk als eerste voor onze Hemelse Vader. Want HIJ lijdt nog meer dan wij kunnen lijden, Hij ziet en voelt zo als niemand dat kan voelen. Hij zit niet machteloos toe te zien, achter dit lijden schuilt iets heel groots. Hij treedt op - op het juiste moment. Hij heeft de touwtjes in handen en staat garant voor ZIJN kind, het kind wat roept papa waar ben je. Agnes te Wies
Naamwendy
Rapportcijfer8
RecensieNaar mijn mening een mooi, open, consciëntieus en recht uit het hart geschreven verhaal. Moedig, op deze manier naar buiten te treden. Mijn hoop, dat velen die menen via de kinderen de ex-partner te kunnen straffen, hierdoor zullen inzien dat zij behalve de ex-partner ook de kinderen zwaar straffen. Deze kinderen zullen langer dan men denkt de gevolgen van deze schade ondervinden. Bovendien hoop ik dat de kinderen van de schrijver deze smeekbede zullen honoreren.
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584