Try it out
De zotheid gekroond
Boek kaft: De zotheid gekroond
Prijs: € 18,90
ISBN: 978-90-6318-613-5
Pagina's: 352
Afmeting: 135 x210
   
 
 
 
 
Fictie Dit boek is leverbaar
Hemelbewoners raken de weg kwijt in een tijdmachine. Zullen zij ooit nog terug kunnen keren van hun reis door de eeuwigheid?

In vervolg op de debuutroman van Marius Boven, Pion van de Hemel, beleeft een groep mensen en engelen in De zotheid gekroond een avonturenreis, die doet denken aan zowel Dante, Mulish als Doris Lessing.

Grote psychologische thema's worden op speelse wijze behandeld. De Vader ­ Zoonrelatie stond centraal in De Pion van de Hemel. Het verhaal is een voortzetting van de theologische discussie van een vader met zijn zoon.

In De zotheid gekroond gaat het in de eerste plaats om het grote broer syndroom. Gaandeweg het boek komt de vrouw aan bod; de moeder, zussen en vriendinnen. Ze blijken een cruciale rol te spelen in de overwinning op het kwaad.

Loodzware thema's, maar door de vele tactische wendingen in het eigenzinnige taalgebruik blijft deze roman van het begin tot het eind boeien.

Het boek is moeilijk in een literair genre te vangen. Het is zeker een avonturenroman. Relifictie in de traditie van C.S. Lewis zou een goede omschrijving kunnen zijn.Recensies van lezers
NaamSeph
Rapportcijfer10
RecensieGeweldig boek Kan soms iets beter maar het is echt goed zot. Ga zo door.
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584