Doorwandel het land
Verslag van een voettocht door Israel
Boek kaft: Doorwandel het land
Prijs: € 17,50
ISBN: 978-90-6318-289-2
Pagina's: 288
Afmeting: 210x135x20mm
Gewicht: 361
   
 
 
 
 
Israel Dit boek is leverbaar
Judith Galblum Pex en haar man John nemen u in dit fascinerende boek mee op hun voettocht over de National Trail in Israël. Dit is een 960 kilometer lange wandelroute van de Egyptische grens in het zuiden tot aan de Libanese grens in het uiterste noorden. In deze 42 dagen durende reis door het spectaculaire Israëlische landschap, langs Arabische dorpjes, bedoeïenenkampen en islamitische, joodse, christelijke en druzische heiligdommen, ontdekken ze:

* Plekken waar bijna geen toerist komt
* Lichamelijke uitdagingen en geestelijke testen
* Culturele botsingen en historische inzichten
* Lessen over vrede, geloof en volharding
Recensies uit de krant
2-2-2010De Band
2-2-2010NBD/Biblion
15-2-2011Credo
15-2-2011de Christenvrouw

Recensies van lezers
NaamJaap van Duin
Rapportcijfer10
RecensieMijn vrouw, dochter en ik ontmoeten John tijdens ons verblijf in "the Shelter"in Eilat in oktober 2009. Ook het grappige is, dat zowel John als ik geboren Noordwijkers zijn. In Eilat mocht ik de Nederlandse vertaling van Judy ontvangen, nadat ik het originele in het Engels reeds bij vrienden in Tiberias gelezen hebt. Geweldig boek! Geschreven met veel geestdrift en Geloof. Voor mij misschien in de toekomst ook de mogelijkheid om eens meer kennis te maken met de Israël-trail. Jaap van Duin Noordwijk
NaamRené van Loon
Rapportcijfer8
RecensieIedereen die interesse heeft in Israël, zal dit boek met veel plezier lezen. Het is een heel vlot geschreven reisverslag van een wandeltocht door heel Israël, van het zuidelijkste punt bij Eilat tot het noordelijkste punt bij Dan. De verschillende landschappen worden heel levendig beschreven. Het boek wordt nog leuker als je een kaart van het land bij de hand houdt, hoe gedetailleerder, hoe mooier. Je loopt als het ware mee, waardoor het land heel dichtbij komt. Ook boeiend is het geloofsapect: Judith en haar man zijn Joden die in Jezus geloven. Van tijd tot tijd maakt de schrijfster korte uitstapjes over geestelijke lessen die zij leert. Ook geeft ze op allerlei plaatsen uitleg bij wat ze tegenkomt, historisch, politiek en cultureel. Ik las het boek in één adem uit.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584