Try it out
't Is al die moeite waard!
Boek kaft: 't Is al die moeite waard!
Prijs: € 7,95
ISBN: 978-90-6318-076-8
Pagina's: 125
Afmeting: 200x124x13 mm
Gewicht: 155
   
 
 
 
 
Exegese Dit boek is uitverkocht
"'t is al die moeite waard!" is een uitdaging en bron van bemoediging voor iedereen die het leven soms niet gemakkelijk vindt.

Eerlijk en openhartig vergelijkt Toos Rosies de complexiteit van ons dagelijks leven met de dilemma's van de mensen die we in de Bijbel ontmoeten.
De moeilijkheden die zij kennen, blijken uit dezelfde ingredienten te bestaan als de meeste problemen in onze tijd: seks, afgunst en scheefgegroeide menselijke relaties. Het verbazingwekkende is dat de Bijbel daar heel eerlijk over is. God draait er niet omheen, maar komt ons tegemoet, daar waar we zijn.
Als we Hem bij de complexiteit van ons leven betrekken, ontdekken we andere dimensies. Ons geloof blijkt juist in de moeilijke tijden, op een nieuwe en krachtige manier te kunnen gaan functioneren. Ons leven blijkt juist in de moeilijkheden door God omgevormd te worden, en nieuwe betekenis te krijgen.

'Zoals ze is, zo schrijft ze. Snel, nuchter, eerlijk en warm. Prettig om te lezen. En vooral als ze schrijft over haar moeite, staat ze vlak naast je. dan probeert ze je een hand te geven en mee te nemen naar de lichtpuntjes. Meer nog, naar Het Licht. En dat lukt haar, een heerlijk boek.'
Henk Binnendijk

Recensies van lezers
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584