Try it out
Aanbidding; een verplicht nummer?
Boek kaft: Aanbidding; een verplicht nummer?
Prijs: € 9,90
ISBN: 978-90-6318-286-1
Pagina's: 96
Afmeting: 200x125x10 mm
Gewicht: 130
   
 
 
 
 
Aanbidding Dit boek is leverbaar
Zijn moderne aanbiddingsliederen te veel op emotie gericht? Gaat het er in Opwekking niet te veel om, dat het maar ‘goed klinkt’? Draaien de meeste teksten niet te veel om onze eigen behoeften? Ben ik de enige die afhaakt op de teksten? Misschien een beetje raar om te zeggen, maar... lijken sommige liederen niet erg op elkaar? Waarom zijn er zo veel vertalingen? Moeten we dat wel willen? Waarom voelt aanbidding tegenwoordig dikwijls aan als... een verplicht nummer?
Deze en andere vragen komen aan bod in Aanbidding; een verplicht nummer? De schrijver wil zichzelf, u en de rest van de gemeente een spiegel voorhouden.
Want wat we zingen, zegt iets over wat we geloven.
Het boekje werkt vervolgens toe naar praktische tips voor zangleiders, maar ook voor Jan, Kees en Marietje, die trouw de evangelische gemeente bezoeken.
Aanbidding; een verplicht nummer? is voor iedereen die iets heeft met moderne aanbiddingsliederen: zangleiders, gemeenteleden en liedschrijvers.
Recensies uit de krant
9-7-2008Uitdaging
1-9-2008De Band
22-9-2008NBD/Biblion
1-11-2008Eva

Recensies van lezers
NaamEsther V
Rapportcijfer9
RecensieEen inspirerend boekje, wat erg gemakkelijk leest. Het zet je aan het denken! Iedereen die iets met moderne aanbidding(sliederen) heeft, zou dit echt moeten lezen! Als je tenminste geconfronteerd wilt worden met jezelf...
NaamJudith Verstraeten
Rapportcijfer6
RecensieEr zit een kern van waarheid in zijn kritiek op de opwekkingsbundel, echter het boek is m.i. veel te negatief geschreven en David-Jan komt met veel te weinig echte tips. Het is duidelijk een eerste boekje van iemand. Ook de nummers die hij zelf neerzet vind ik erg slap, zakt mijn broek een beetje van af. Hij heeft wel gelijk denk ik dat wij als nederlanders creatiever moeten worden in onze relatie met God, en nederlandse nummers gaan schrijven vanuit de nederigheid, die ik nog steeds voldoende zie terugkomen in de evangelische - pinksterkerken in NL.
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584