Try it out
Het zwakke geslacht?
Blijven vertrouwen in onmogelijke situaties
Boek kaft: Het zwakke geslacht?
Prijs: € 9,90
ISBN: 978-90-63310-12-7
Pagina's: 185
Afmeting: 110x180x20mm
   
 
 
 
 
Zending Dit boek is leverbaar
De bijzondere verhalen in dit boek over crises die vrouwen over de gehele wereld doormaken, samen met onthutsende statistieken maken iets in je wakker. Je wilt iets doen!


Dit boek vertelt de verhalen van negen 'gewone' vrouwen die de wereld waar ze deel van uitmaken veranderen. Van Tadzjikistan, via India naar Libanon. Kathryn, een dove Amerikaanse vrouw die werkt onder doven in Israel; Pam, die in het door de oorlog verscheurde Tadzjikistan woonde en werkte, een land waar de meeste westerlingen geen weet van hebben; en Cindy die als zendeling terugkeerde naar Vietnam, het land dat ze als tiener ontvluchtte.


Feiten en cijfers tussen de verhalen belichten wereldwijd vrouwenmisbruik zoals kinderhuwelijken, seksslaven, meisjessoldaten en 'eerbare' moorden. Maar het eindigt daar niet, Het zwakke geslacht wijst ook op eenvoudige acties die de lezer kan ondernemen om het tij te keren.


In de afgelopen achttien jaar heeft Deborah Meroff als journalist voor Operatie Mobilisatie meer dan tachtig landen bezocht. Ze heeft verschillende boeken geschreven, waaronder De Meester aan zet en Voetstappen in de zee.
Recensies uit de krant
1-2-2007Frontaal

Recensies van lezers
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584