Meer voor vaders
Met tekeningen van Alice Jansen Navigator uitgave
Boek kaft: Meer voor vaders
Prijs: € 9,50
ISBN: 978-90-76596-53-2
Pagina's: 64
Afmeting: 220x150x6 mm
Gewicht: 145
   
 
 
 
 
Columns Dit boek is leverbaar
Vaderschap brengt je in allerlei boeiende opvoedsituaties. Van troep op de trap tot schoolproblemen en van ruzies tot te laat thuiskomen. Hoe reageer je? In 'Meer voor vaders' is de praktijk van alledag het herkenbare uitgangspunt voor een dieperliggende laag. Want vaderschap vraagt inzicht en karakter. Met als perspectief dat kinderen uitgroeien tot prettige en pittige volwassenen.

Na de derde druk van 'Alleen voor vaders' zorgen auteur Gerard van der Schee en illustratrice Alice Jansen met 'Meer voor vaders' opnieuw voor een vlotte combinatie van ernst en humor. Boeiend voor elke ouder, maar toch meer voor vaders. Ook de drie jongvolwassen zonen van Gerard en Tineke schrijven ieder een eigen column. Ze kregen een vrije opdracht. Een bijzonder experiment: hoe kijken zij tegen hun opvoeding aan?


‘Kinderen hebben het recht dat hun vaders dit lezen. Als een time-out in de drukte van het leven.’
Jan Bakker, directeur Alpha-cursus Nederland.

‘Vader word je niet vanwege het krijgen van kinderen. Vader word je pas als je er echt voor hen bent, in aandacht, tijd en liefde. 'Meer voor vaders' houdt je daarin scherp.’ Joop Gankema, directeur Opwekking

Gerard van der Schee studeerde bedrijfskunde in Wageningen en raakte later betrokken bij Koers voor ouders, waarvoor hij ruim tien jaar cursussen voor ouders van kinderen en van tieners gaf. In zijn baan bij de Evangelische Alliantie werkt hij o.a. mee aan landelijke toerustingdagen voor ouders en kinder- en tienerwerkers.
Recensies uit de krant
18-7-2005Opwekking
21-1-2009NBD/Biblion

Recensies van lezers
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584