Try it out
Fris en groen (ook met uw pensioen)
Navigator uitgave
Boek kaft: Fris en groen (ook met uw pensioen)
Prijs: € 15,95
ISBN: 978-90-76596-12-9
Pagina's: 232
Afmeting: 205x135x16mm
   
 
 
 
 
Pastoraat Dit boek is uitverkocht

'Dat had ik eerder moeten lezen,' zullen veel gepensioneerden en vutters zeggen na het lezen van dit boek.

De tijd die we als gepensioneerden doorbrengen beslaat ongeveer een derde deel van ons hele leven. Toch besteden we weinig tijd aan de voorbereiding ervan. Of u nu nog 15 jaar verwijderd bent van uw pensioen of nog maar enkele maanden, de manier waarop u zich op die periode voorbereidt kan bepalend zijn voor de kwaliteit ervan.

‘Fris en groen’ is bedoeld voor werkenden, die ook na hun periode van betaald werk zinvol willen blijven leven - en zich al enigszins willen voorbereiden; en voor gepensioneerden, voor wie het nooit te laat is.Hoe kunnen we de gouden jaren van ons leven op een goede manier invulling geven?

Welke toekomstverwachtingen kunnen we hebben na de pensionering, hoe kunnen echtgenoten omgaan met elkaar als beide niet meer werken? Hoe kunnen we goede grootouders zijn en hoe kunnen we omgaan met ouderdomsgebreken? Hoe kunnen we gebruik maken van onze ouderdom en hoe kunnen we onze verkregen wijsheid met anderen delen? Dit en andere zaken als seksualiteit, verandering van levensbehoeften, financiële planning komen in dit boek aan bod.De titel van dit boek verwijst naar Psalm 92:15, waar over de ‘rechtvaardigen’ wordt gezegd: 'Zij zullen in de ouderdom nog vrucht dragen, fris en groen zullen zij zijn.' De groei en bloei stopt niet na vut of pensioen. Ook in deze nieuwe levensfase kunnen we doorgroeien. Dit boek wil daar een bijdrage aan leveren.


Recensies uit de krant
21-1-2009NBD/Biblion

Recensies van lezers
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584