Try it out
God verandert grenzen
Boek kaft: God verandert grenzen
Prijs: € 6,90
ISBN: 978-90-6318-053-9
Pagina's: 0
Afmeting:
   
 
 
 
 
Biografie Dit boek is leverbaar
Het is 1975 als Jacques Teeuwen de grens van Oost- en West-Duitsland passeert om de boodschap van bevrijding te verkondigen aan de mensen met wie hij de verwoesting van de oorlogsjaren heeft meegemaakt. Een hartewens gaat in vervulling.
Als de oorlog voorbij is zijn de jongensdromen van Jacques Teeuwen in flarden geschoten. Hard, cynisch en verbitterd stelt hij vast dat zijn leven voorbij is.
Totdat hij in 1052 tot bekering komt en een diep verlangen ontstaat om zijn 'lotgenoten van toen' van Jezus Christus te vertellen.

Het zal echter nog ruim twintig jaren duren voordat het zover is. Eerst gaat hij naar een bijbelschool, trouwt en vertrekt samen met zijn vrouw Ruth, naar Irian Jaya, Indonesië. Veertien jaar volgen 'waarin het boek Handelingen' voor ons tot leven komt.
Dan keert hij terug naar de plek waar hij eens werd klaargestoomd voor het Duitse oorlogsapparaat. Hij smokkelt bijbels, spreekt op heimelijke bijeenkomsten, werkt met jeugd in bijbelkampen en ontmoet talloze christenen in Oost-Europa.
Zijn getuigenis in dit boek is een bemoediging: God doet het onmogelijke als wij het mogelijke doen.

Recensies van lezers
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584