De dodelijke vloek van Toco-Rey
Boek kaft: De dodelijke vloek van Toco-Rey
Prijs: € 7,99
ISBN: 978-90-6318-099-7
Pagina's: 144
Afmeting: 190x125x14 mm
Gewicht: 191
   
 
 
 
 
Jeugd Dit boek is leverbaar

Cooper Kids Avonturenverhalen 6Plotseling boorde zich een snerpend gegil door de stille ruimte! Er volgde een woest gefladder. Gillend beschermde ze haar hoofd met haar handen.

Carvy’s! De waterput zat helemaal vol met carvy’s! En Laila werd van alle kanten dor de honderden vreemde, vliegende slakken omringd.

Laily en Jay Cooper zijn voor het werk van hun vader in de oerwouden van Centraal Amerika, waar een groep Amerikaanse schatgravers al het slachtoffer is geworden van de dodelijke vloek van Toco-Rey. Voordat dr. Cooper het geheim kan ontsluieren worden zijn kinderen ontvoerd en zijn oprechtheid zwaar op de proef gesteld. Welke prijs moet hij betalen om zijn kinderen terug te krijgen? Is de schat in het graf van Kachi-Tochetin eigenlijk meer waard dan goud alleen?

Ga met de Coopers op ontdekkngsreis door onontdekte ruïnes en gevaarlijke oerwouden waar je ineens oog in oog kunt staan met kwaadwillige indianen. Strijd met hen tegen oude, kwade machten. Zullen zij het er met hun moed en geloof in God levend vanaf brengen?Recensies van lezers
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584