Try it out
Vroeger had ik antwoorden, nu heb ik kinderen
Boek kaft: Vroeger had ik antwoorden, nu heb ik kinderen
Prijs: € 5,00
ISBN: 978-90-76596-43-3
Pagina's: 238
Afmeting: 205x135x16 mm
Gewicht: 375
   
 
 
 
 
Humor Dit boek is leverbaar

Phil Callaway was gewend antwoorden te hebben. Toen kreeg hij kinderen. Drie stuks in drie korte jaren. Van het eerste overweldigende begin van het ouderschap tot de rebellerende tienerjaren herinnert dit boek ons eraan dat zelfs in de slechtste tijden het beste nog komt. Wanneer we luisteren naar onze kinderen en ons het kind herinneren dat we zelf waren, zullen we aan lachen geen gebrek hebben.

En wanneer we stevig vasthouden aan Gods genade in het midden van de verkeersdrempels van het leven zullen we nooit een tekort hebben aan hoop.

Wat u gaat lezen is een verzameling korte verhalen. Het zijn verhalen over kattenkwaad, plezier en hoop. Tussen de regels door kunt u de stem horen van een man die God niet genoeg kan bedanken voor zijn gezin. Voor de drie kinderen die zijn portemonnee leeg gemaakt, maar zijn hart gevuld hebben. En voor een vrouw die van hem houdt, ook al waait zijn haar weg met de wind, en heeft hij niet de energie om er achteraan te gaan om het op te vangen.

Phil Callaway is een bekroond schrijver en populair spreker, wereldwijd bekend vanwege zijn humorvolle en scherpzinnige kijk op het christelijke leven. Phil is de schrijver van ruim een dozijn boeken, waaronder Wat stinkt hier toch zo? (Navigator Boeken, Driebergen 2003). Een van Phils grootste passies is het vertellen van verhalen. Verhalen die mensen helpen te lachen om en te leren van de dingen die er het meest toe doen.

Recensies uit de krant
20-1-2009NBD/Biblion

Recensies van lezers
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584