De grafkamers van Enak
Boek kaft: De grafkamers van Enak
Prijs: € 7,99
ISBN: 978-90-6318-051-5
Pagina's: 160
Afmeting: 190x125x18 mm
Gewicht: 148
   
 
 
 
 
Jeugd Dit boek is leverbaar

Cooper Kids Avonturenverhalen 3Als Jay en Laila Cooper samen met hun vader, de archeoloog, de grotten met de grafkamers van Enak binnengaan, verwachten zij eigenlijk een op onverklaarbare wijze verdwenen medewerker te vinden. Maar in plaats daarvan stuiten zij op een angstwekkende godsdienst en nieuwe mysteries. En als snel raken zij in groot gevaar. Wie of wat is Ha-Rafa? Hoe houdt hij de dorpelingen in de ban van een afschuwelijke doodsangst? Omdat de Coopers zich realiseren dat zij het tegen deze schurk –wie hij ook zijn mag- moeten opnemen, gaan ze koortsachtig op zoek naar antwoorden. Maar bij het ontrafelen van het geheim raken Jay, Laila en hun vader in nog veel meer gevaarlijke avonturen verzeild. Zullen zij de waarheid op tijd ontdekken en een ramp voorkomen, of worden zij meegesleurd in een laatste wanhopige poging van Ha-Rafa om zijn duivelse machten te behouden?

Een huiveringwekkend avontuur dat net zo actueel is als de nieuwsberichten en toch tijdloos – de eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad.


Recensies van lezers
NaamRosalie de Lapie
Rapportcijfer9
RecensieHet boek was naar behoren geschreven. De godsdienstige achtergrond kwam ook heel mooi naar voren. De spanningen liepen soms hoog op, zodat je niet kon stoppen met lezen. Vooral de laatste paar paragrafen waren spannend weergegeven. Voor mij en mijn kinderen was het een top boek!
NaamJan van de Wal
Rapportcijfer4
RecensieDit boek was echt onder de maat geschreven. Ik ben het aldus niet met mevr. de Lapie eens. Mijn kinderen hadden het boek al snel aan de kant gelegt. Frank Peretti kan echt beter! De andere delen van de serie waren wel steengoed! Daarvoor als nog een pluim voor Frank Peretti!!!
NaamDidi
Rapportcijfer8
RecensieHet was wel een erg leuk boek met veel spanning vandaar deze 8
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584