Gevangen op de bodem van de zee
Boek kaft: Gevangen op de bodem van de zee
Prijs: € 7,99
ISBN: 978-90-6318-048-5
Pagina's: 160
Afmeting: 190x125x17 mm
Gewicht: 191
   
 
 
 
 
Jeugd Dit boek is leverbaar

Cooper Kids Avonturenverhalen 4Laila was onverzettelijk – ze liet haar vaders werk aan de universiteit voor wat het was en ging terug naar Amerika om bij haar tante te logeren. Had ze maar geweten dat het militaire vliegtuig waarmee ze vloog gekaapt werd! Nu zit ze gevangen in een hermetisch afgesloten, topgeheime cabine waaruit geen uitweg mogelijk is. Ze zit gevangen op de bodem van de oceaan.

Intussen proberen haar vader, dr. Jake Cooper, haar broer Jay en de avontuurlijke Meaghan Flaherty erachter te komen waar ze haar kunnen vinden. Achtervolgd door woeste terroristen en een stam kannibalen in het vooruitzicht, varen ze ergens in een uithoek van de Stille Zuidzee van het ene eiland naar het andere in de ijdele hoop dat ze het vliegtuig kunnen vinden. Maar zal het hun lukken Laila te vinden voordat haar zuurstofvoorraad op is? Zal de gevaarlijke bende die ook op zoek is naar de cabine hen vóór zijn?

Een spannend avontuur waarin de hoofpersonen in duizelingwekkende achtervolgingen op zee verzeild raken, gevaarlijke stunts uithalen en op het nippertje aan benarde situaties ontsnappen.

Recensies van lezers
NaamNanda
Rapportcijfer8
RecensieIk vond het echt een heel mooi en spannend boek!! Eerst de kapping en dat ze (laila) dan op de bodem van de zee baland. En op God blijft vertrouwen ook al zijn de vooruitzichten niet prettig. Mooi geschreven.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584