Try it out
Hal Lindsey Omnibus
Boek kaft: Hal Lindsey Omnibus
Prijs: € 11,50
ISBN: 978-90-6318-031-7
Pagina's: 0
Afmeting: 204X136X45mm
Gewicht: 729
   
 
 
 
 
Exegese Dit boek is uitverkocht

Sinds de verschijning van 'De planeet die aarde heette' in 1972, is de schrijver Hal Lindsey een begrip geworden. Als geen ander is hij erin geslaagd de bijbelse profetieën over de toekomst van de wereld onder de aandacht van een ongekend breed publiek te brengen. Van zijn boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht, in vele vertalingen.

'Zie uit naar de terugkeer van Jezus', roept Hal Lindsey ons op. Maar hij zegt erbij dat ons eerst nog heel wat verschrikkingen staan te wachten. Want de machten van het kwaad, aangevoerd door satan, de grote tegenstander van God, geven hun terrein niet zomaar prijs. Ze doen er alles aan om de mensheid mee te slepen in valse godsdiensten, immoraliteit en geweld.

Lindsey legt de krant naast de Bijbel. Allerlei verontrustende ontwikkelingen op politiek, economisch, sociaal en geestelijk terrein passeren de revue, in samenhang met de uitspraken van de profeten. Hij is weleens een doemdenker genoemd, omdat hij al deze dingen op zo'n aangrijpende wijze in kaart brengt. Maar in feite is hij een moderne profeet van de hoop. Niet de ondergang maar de bevrijding van de aarde staat bij hem centraal.

Deze Omnibus bevat drie van zijn bekendste werken. 'De planeet die aarde heette' stelt de toestand van de wereld aan de kaak. 'Satan leeft onder ons' confronteert de moderne mens met de realiteit van satan en met de invloed die hij achter de schermen uitoefent. Ten slotte 'De bevrijding van de planeet aarde', want het laatste woord is aan God zelf. Alles loopt namelijk uit op de terugkeer van Jezus de Messias, deze Jezus die bijna tweeduizend jaar geleden stierf aan het kruis en opstond uit de dood. Hij zal de aarde bevrijden en alle dingen nieuw maken.


Hal Lindsey spoort ons aan om nu al te kiezen voor deze Jezus, die alle barrières tussen God en de mens heeft gedragen en weggenomen.

Bij Hem komen wij met al onze verwarde vragen tot rust. Bij Hem zijn we veilig en geborgen, voor nu en voor altijd.
Recensies van lezers
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584