Slagschaduw
Boek kaft: Slagschaduw
Prijs: € 16,99
ISBN: 978-90-6318-197-0
Pagina's: 288
Afmeting: 211x130x24 mm
Gewicht: 386
   
 
 
 
 
Roman Dit boek is leverbaar

De duistere geheimen van de stad waren al te lang verborgen gebleven. Nick is vastbesloten de antwoorden te vinden, wat de prijs ook is die hij ervoor zal moeten betalen.

Ik sloot even mijn ogen voor de contouren van de kerktoren tegen de achtergrond van zwak oplichtende wolken, alsof de duisternis achter mijn samengeknepen oogleden de herinneringen zou kunnen stoppen. Ik had beloofd nooit meer naar deze stad te zullen terugkeren.

Hoewel voor sommige zuiderlingen iemands eer boven alles gaat, voelde ik geen spijt dat ik die belofte had gebroken. Nee, de brief die me terug naar huis leidde, verleende me een totale en onverwachte kwijtschelding van elke schuld.
Met die kwijtschelding was ik van plan mij te wreken.


Na jaren van verbanning is Nick Barrett teruggekeerd naar Charleston. Hij wil meer dan gerechtigheid en wraak. Hij wil de liefde en de erfenis die hem was afgenomen. En hij wil de waarheid over zijn jeugd.

De man die het antwoord op zijn vragen heeft, ligt op sterven en is van plan de waarheid over de verdwijning van Nicks moeder mee te nemen in zijn graf. Een geheim dat hij, naast andere zwarte zonden van de stad, bijna een kwart eeuw heeft bewaard.


Mijn moeder leerde me stukje bij beetje te vertrouwen in een God van liefde, onzichtbaar achter de door de mens gemaakte grenzen van de kerk. Zij beloofde me dat Gods liefde altijd zou blijven bestaan, net zoals de liefde van een moeder.
Daarna liet zij mij in de steek.


Ik wilde de waarheid vinden. Wat ik zeker niet verwachtte, was dat ik zou vinden, wat ik het meest nodig had.


Slagschaduw is een aangrijpende en fascinerende psychologische triller, die de lezer tot aan de laatste bladzijde toe via verrassende wendingen meesleept in de zoektocht van de hoofdpersoon.Recensies uit de krant
9-1-2002De Korenaar
12-4-2002Hervormde Rooskerke
1-9-2002Stichting Nederlandse bibliotheek dienst

Recensies van lezers
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584