Try it out
Gerechtvaardigde middelen
Boek kaft: Gerechtvaardigde middelen
Prijs: € 15,90
ISBN: 978-90-6318-187-1
Pagina's: 288
Afmeting: 210x135x25 mm
Gewicht: 383
   
 
 
 
 
Roman Dit boek is uitverkocht

Een misdadiger die handig door de mazen van de wet weet te glippen. Zijn slachtoffer: een aantrekkelijke vrouw met een geheim. Tussen hen in staat een gewetensvolle rechercheur die moet kiezen tussen de wet en de rechtvaardigheid.


Een vreemde verkrachtingszaak: het slachtoffer staat te popelen om te getuigen. En er is meer dan genoeg bewijsmateriaal tegen de dader. Maar één ding zit rechercheur Larry Millsaps dwars. De mooie, jonge Melissa Nelson weet verdacht veel over het bewijsmateriaal dat de dader achter de tralies kan brengen.
Langzaam maar zeker wordt het mysterie ontrafeld: het schokkende misdaadverleden van de verdachte… en Melissa’s eigen verleden dat alles in zich heeft om haar geloofwaardigheid tot nul te reduceren.
Een verscheurend gewetensconflict voor Millsaps – de ironie van de wet en de eisen van zijn christelijke overtuiging – waarin hij Melissa beschermt tegen een psychopatische stalker. Zelfs als zich bewijzen opdringen die niet de misdadiger verdacht maken, maar de vrouw van wie Millsaps is gaan houden.


Recensies uit de krant
2-2-2004Hebbez

Recensies van lezers
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584