Brieven van heer Foulgrin
Boek kaft: Brieven van heer Foulgrin
Prijs: € 18,99
ISBN: 978-90-6318-186-4
Pagina's: 313
Afmeting: 230x150x32 mm
Gewicht: 518
   
 
 
 
 
Roman Dit boek is leverbaar

Een aangrijpende briefwisseling verlost ons van onze onwetendheid over de strategie van de duivel, doordat wij inzage krijgen in de brieven van Foulgrin, een hooggeplaatste demon, waarin hij zijn ondergeschikte instrueert Jordan Fletcher en zijn familie te misleiden en te vernietigen.

Een ‘Brieven uit de hel’ voor onze tijd, even fascinerend maar toch duidelijk anders – een indrukwekkend verhaal, met herkenbare karakters, achtergronden en een spannend plot.

Dit boek helpt ons om de wapenrusting Gods aan te doen om weestand te kunnen bieden aan de duivel. Alcorn zegt: ‘Om te kunnen overwinnen is het nodig dat we God kennen, onszelf kennen, en de tegenstander kennen.’

Dit boek helpt ons in elk opzicht.


Recensies uit de krant
15-12-2001Frontaal
3-1-2002Herstel
4-1-2002Opwekking Magazine
30-1-2002Reformatorisch Dagblad
8-2-2002Het Katern
1-7-2002Stichting Nederlandse bibliotheekdienst
31-8-2002JBB
1-1-2003Kivive

Recensies van lezers
NaamHugo
Rapportcijfer8
RecensieWe hebben het allemaal wel eens: 'Stemmen die ons het zwijgen opleggen of stemmen die ons juist vermanen... Om maar te zwijgen van de stemmen die ons van God afhouden... Dit boek geeft een helder beeld van de werking van duivelse machten in ons leven weer, waar we mee aangevallen kunnen worden. Het is een boek, wat 'eng' lijkt te zijn, maar wat héél veel nadenken geeft om de wapenrusting van God te verkrijgen in ons leven... Prachtig omschreven als je hier van prachtig mag spreken.. Moet dat geen streven van iedereen zijn...
NaamLeo
Rapportcijfer10
RecensieEen echte aanrader is het om dit boek te lezen. Randy Alcorn laat ons zien hoe de duistere krachten ons doen en denken kunnen beinvloeden, en wat voor jou de gevolgen zullen zijn als de satan zijn overwinning krijgt. Als je dit boek hebt gelezen mag je blij zijn dat je nu nog, zoals Alcorn het noemt, leeft in de wereld van de herkansing.
NaamHennie
Rapportcijfer10
Recensieinderdaad om de strijd te winnen moeten we ook de tegenstander kennen. als je dit boek leest heb je het verlangen die ellendeling geen enkel plezier meer te doen. mooi om op deze manier de sluwe en valse manier van de vijand te herkennen.
NaamGerwin
Rapportcijfer8
RecensieIndrukwekkend boek waarin Alcorn de strategie en tactiek van demonen beschrijft. Wij 'Inferieure' wezens ratten die God verkozen heeft boven hen oppermachtige geesten, het onbegrip van de duivel daarin maar ook het feit hoe geweldig God is dat Hij inderdaad voor ons is en de strijd het rondrazen van demonen hier op aarde een verloren strijd is. "Zie ik maak alle dingen nieuw!" (Openbarig 21:5). Bij het lezen sloeg er enige saaiheid bij mij in, na het zoveelste hoofdstuk over de werkwijze van Foulgrin was het mij wel duidelijk. En wat Alcorn beschrijft is denk ik nog maar een inferieure voorstelling van de macht en kracht van demomen.
NaamArjan van Werven
Rapportcijfer10
Recensieduidelijk is waarneembaar dat de heilige geest de schrijver heeft geinspireerd, zelf heb ik ook een boek geschreven waarin ik duidelijk probeer te maken dat niet God maar satan verantwoordelijk is voor de ellende op aarde, echter ik kan niet in de schaduw staan van randy algorn en vermeld daarom de titel niet. iedereen die brieven van heer foulgrin leest krijgt een kans van de Heilige God op een presenteerblaadje, doe er wat mee, gr Arjan van Werven.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584