Try it out
Dans in het duister
Boek kaft: Dans in het duister
Prijs: € 2,25
ISBN: 978-90-6318-175-8
Pagina's: 90
Afmeting: 181X117X8mm
Gewicht: 90
   
 
 
 
 
Teens Dit boek is uitverkocht

Een brief uit het verleden, een blonde jongen temidden van donkere zigeuners en een medaillon van mysterieuze afkomst; vier ingrediënten voor een meeslepend verhaal over een geheimzinnige geloofsgemeenschap in het Europa van de Middeleeuwen.

Landon, de hoofdpersoon van dit verhaal, is wees en wordt door de zigeunerclan waartoe hij behoort op bijzonder onvriendelijke wijze behandeld. Van zijn ouders weet hij niet meer dan dat zijn moeder een zigeunerin was die er met een ‘burgerman’ vandoor ging, bij zijn geboorte overleed en hem, Landon, bij haar familie achterliet. Maar dan ontmoet hij op eigenaardige wijze een vreemdelinge uit een ver land die meer lijkt te weten over zijn vader, maar haar geheimen niet gemakkelijk prijs blijkt te geven. Haar schoonheid en haar geheimzinnigheid dwingen hem ertoe met haar mee te gaan, zelfs al weet hij dat het onvermijdelijk zijn ondergang zal worden. Hij begeleidt haar op haar zoektocht naar iets waar hij en zijn ouders mee te maken schijnen te hebben, een zoektocht die eindigt in de verborgen catacomben van het oude Rome.

Daar, in de donkere gangen van de langvergeten catacomben, wordt het geheim ontsluierd van drie generaties hebzucht en moord, en komt Landon erachter wat de betekenis is van zijn leven.
Recensies van lezers
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584