Waar je maar bent
Werkboek voor reisgenoten op zoek naar God Navigator uitgave
Boek kaft: Waar je maar bent
Prijs: € 14,99
ISBN: 978-90-70656-90-4
Pagina's: 222
Afmeting: 205x135x13 mm
Gewicht: 290
   
 
 
 
 
Bijbelstudie Dit boek is leverbaar

'Waar je maar bent' is een oprechte poging om het woord evangelisatie nieuwe inhoud te geven, het te vullen met warmte, intimiteit en realisme! Hopelijk slaak je een zucht van verlichting, zet je je schouders eronder en krijg je nieuwe verwachtingen bij het lezen van dit werkboek.


'Waar je maar bent' gaat meer over zijn dan over doen. Het gaat niet over meer activiteiten, misschien over minder. Het gaat erom dat je hele leven zaaigoed is, waar je maar bent.
Waar je maar bent in je dagelijks leven. Waar je bent, in je vriendenkring, op je werkplek, daar gebeurt het. Vriendschap en ontmoetingsplaatsen zijn het beste kader. Het gras is niet altijd groener aan de andere kant.

Waar je maar bent in je eigen geloof. Je hebt iets door te geven als Jezus in je woont. Je persoonlijkheid, je talenten en je interesses geven je mogelijkheden die niemand anders heeft.
Waar je maar bent in je gemeente of kerk. Welke mogelijkheden heb je daar? Hoe kunnen jullie elkaar tot hulp zijn?
Waar je maar bent als navolger van Jezus. Hij roept ons om een intieme liefdes- en levensgemeenschap met Hem aan te gaan. Dan gebeurt het vissen vanzelf.

‘Ole-Magnus raakt met zijn boek de essentie van evangelisatie; hij beschijft helder waar het op aankomt bij elke christen persoonlijk en bij navolgers van Jezus als groep.


Een kern die even simpel is om uit te voeren: je leven opnemen voor mensen die Christus nog niet kennen. Individueel, als gezin, als gemeente.’ Gerard van der Schee, Evangelische Alliantie


Recensies van lezers
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584