Thuis bij God
Boek kaft: Thuis bij God
Prijs: € 14,99
ISBN: 978-90-6318-180-2
Pagina's: 206
Afmeting: 201x125x21 mm
Gewicht: 247
   
 
 
 
 
Exegese Dit boek is leverbaar

Gods diepste verlangen is dat Hij een woning voor uw hart mag zijn. Niet alleen een weekendverblijf of een zomerbungalow maar uw vaste adres, uw permanente thuis.

Jezus, de Zoon van God, heeft beloofd: “Indien iemand Mij liefheeft, zal hij mijn woord bewaren en mijn Vader zal hem liefhebben en Wij zullen tot hem komen en bij hem wonen (Johannes 14:23).“Dit is het volmaakte huis voor u,” zegt Max Lucado, “speciaal gebouwd voor u, afgestemd op uw hart, bedoeld om dicht bij God te zijn.”

Op meeslepende wijze tekent hij de plattegrond die is gebaseerd op het Onze Vader. De hal van de vergeving der zonden. Het haardvuur dat het hart verwarmt. De woonkamer met de gemeenschap der heiligen. De keuken waar kostelijk geestelijk voedsel wordt bereid…

“Treed maar binnen en kom thuis bij God. De Vader wacht u op.”


Recensies van lezers
NaamC.A. van der Kruijt
Rapportcijfer10
RecensieEen uitstekend en verfrissend boek. Het geeft mij een heldere kijk op het Onze Vader en tegelijk laat het Gods genade zien in elk van de onderdelen van dit gebed. Zeer lezenswaardig voor mensen die naar een echte groei van hun geloof; ook voor tieners! Wij gebruiken delen van dit boek als weeksluiting met onze kinderen en spreken daar dan over door.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584