De bezoeking
Boek kaft: De bezoeking
Prijs: € 18,99
ISBN: 978-90-6318-158-1
Pagina's: 473
Afmeting: 230x150x40 mm
Gewicht: 721
   
 
 
 
 
Roman Dit boek is leverbaar
Een huilend kruisbeeld
Verschijningen van engelen
Afbeeldingen van de messias in de lucht


Nooit gebeurt er eens iets interessants in Antioch, een klein landbouwstadje ten oosten van Washington. Maar dan… Zonder enige waarschuwing, van het ene op het andere moment, wordt Antioch overstelpt met bovennatuurlijke verschijnselen zoals ontmoetingen met engelen, messiaanse afbeeldingen in de wolken, en een huilend kruisbeeld dat in staat is mensen te genezen.

Deze wonderen zijn echter nog maar het begin van iets dat veel groter is: de terugkeer van de messias zoals voorzegd in de Bijbel. En alsof dat nog niet genoeg is, dient zich op een plaatselijke ranch een geheimzinnige profeet aan met een boodschap… van God?

In een zoektocht naar de antwoorden, en met een onstilbaar verlangen naar wonderen, zwermen de plaatselijke media en vele andere nieuwsgierigen uit over het voorheen zo stille stadje. Wordt dit alles door de plaatselijke detailhandel met veel enthousiasme begroet, op Travis Jordan heeft het een totaal tegengestelde werking. De mentaal opgebrande ex-voorganger heeft er in Antioch alles aan gedaan om zijn verleden te vergeten. Nu de hele wereld het wel gemunt lijkt te hebben op zijn achtertuin om de messias te vinden, worden gaandeweg al de geloofszekerheden die hij ooit heeft gehad, aangevochten. Maar dan gebeurt er iets. Het ontstellende geheim achter de bezoekingr loopt uit op een bovennatuurlijke confrontatie - een die voorgoed Travis’ leven, en dat van alle betrokkenen, zal veranderen.
Recensies uit de krant
3-1-2000JBB
5-1-2000Opwekking
1-7-2000Frontaal

Recensies van lezers
Naammatthea
Rapportcijfer8
Recensieheel goed boek!!!
NaamChris
Rapportcijfer10
RecensieMijn eeste Peretti boek ooit, binnen een week uit, en ik baal als een stekker dat ik hem uit heb! Dat zijn voor mij twee redenen om een boek een tien te geven! Op naar de volgende Peretti!
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584