Op het randje van de eeuwigheid
Boek kaft: Op het randje van de eeuwigheid
Prijs: € 18,99
ISBN: 978-90-6318-145-1
Pagina's: 319
Afmeting: 235x153x30 mm
Gewicht: 486
   
 
 
 
 
Roman Dit boek is leverbaar

…De storm raasde, bliksemschichten jaagden op me als een troep bloedhonden, de donder brulde tegen me. Toen er licht door de duisternis stroomde, keek ik omhoog door de kletterende regen en zag een muur van vooruitstekende rotsen boven de weg opdoemen, hun lange armen wijzend als beulen…

Nick Seagrave is een gedesillusioneerd zakenman die op tragische wijze enkelen van zijn geliefden is verloren en zijn eigen gezin verwaarloost. Dan, op een moment van grote crisis, wordt hij op onbegrijpelijke wijze getransporteerd naar iets wat een andere wereld blijkt te zijn. Plotseling wordt hij geconfronteerd met een ongehoord helder inzicht in zijn eigen verleden en in wie hij is. Hij is in staat om zowel hemelse als helse realiteiten te zien, horen, proeven en ruiken - realiteiten die hem doen belanden in gevaren en dreigingen van een omvang en karakter zoals hij nooit eerder had meegemaakt. Geconfronteerd met vliegende beesten, een monsterlijk web dat hem gevangen poogt te houden, kwaardaardige intelligentia en de onmiskenbare bewijzen van een geestelijke wereld, kan Nick uiteindelijk niet meer heen om de God waarin hij nooit had willen geloven. Reizend tussen twee werelden - waarin elke keuze die hij maakt een keuze is voor hemel of hel - wordt Nick Seagrave voorbereid op een beslissing die zijn leven voor altijd zal veranderen.De bestsellerschrijver Randy Alcorn, die zijn lezers op het puntje van hun stoel wist te brengen met zijn eerdere boek 'Deadline', heeft met 'Op het randje van de eeuwigheid' een pakkende, visionaire geestelijke thriller geschreven die gaat over de belangrijke beslissingen over leven, geloof en de wereld buiten de onze waarmee een ieder van ons geconfronteerd wordt. 'Op het randje van de eeuwigheid' is een boeiend en intrigerend verhaal over een wereld waarin de diepere realiteit van het leven onthuld wordt, daarmee de aandacht vestigend op de waarheid over hemel en hel.
Recensies uit de krant
5-1-2000Vision
19-4-2002Reformatorisch Dagblad
6-12-2002Stichting Nederlandse bibliotheek dienst

Recensies van lezers
Naamleo
Rapportcijfer9
RecensieEen boeiend boek waarin goed naar voren komt dat het niet altijd makkelijk is om de juiste weg te kiezen naar God.
NaamHennie
Rapportcijfer10
RecensieNa het lezen wist ik dat mijn leven nooit meer het zelfde zou zijn. en Godzijdank is dat ook zo gegaan, twee jaar nadat ik het in 1 dag uit had, deed ik belijdenis van mijn geloof. en ik ben zo dankbaar dat Gods geest doormiddel van dat boek zo in mijn leven tekeer is gegaan. op de bijbel na is dit Het Boek!!
NaamBert
Rapportcijfer10
RecensieEen indringend boek. Waard om meerdere keren te lezen. Het zit vol met diepere lagen van betekenis, allegorieen die je langzamerhand meer gaat begrijpen. De diepte van je zonden (nooit geweten dat begeerte zoiets slechts is....) en Gods weg (" de rode weg" ) om ons daaruit te redden, de weg in dit leven die vol met hindernissen is, de gigantische strijd tussen goed en kwaad, het vooruitzicht op de eeuwige heerlijkheid, het zijn dingen waarvan Randy Alcorn de betekenis heeft proberen te doorgronden. Ook voor niet-gelovigen een aanrader, vanwege het spannende verhaal!!
NaamF. Schuring
Rapportcijfer9
RecensieEen zeer indrukwekkend boek. Ook in dit boek beschrijft Randy Alcorn weer het gevecht om jou/uw leven. Fictie die de realiteit van uw/jou leven verheldert en concreet maakt.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584