Blind vliegen
Boek kaft: Blind vliegen
Prijs: € 7,99
ISBN: 978-90-6318-159-8
Pagina's: 112
Afmeting: 190x125x12 mm
Gewicht: 124
   
 
 
 
 
Jeugd Dit boek is in herdruk

Cooper Kids Avonturenverhalen 8Dit gaat heel moeilijk worden, Dr. Cooper. Ik heb nog nooit gehoord van iemand die blind een vliegtuig heeft gevlogen, laat staan geland.’

Dr. Cooper keek door de verrekijker naar de Cessna met zijn zoon erin. ‘Nou, eens moet de eerste keer zijn.’De veertienjarige Jay Cooper geniet van het uitzicht vanuit het Cessna-vliegtuigje van zijn oom Rex. Maar plotseling scheert er een laagvliegende Boeing 757 langs hen heen. Gevangen in de turbulentie wordt hun kleine vliegtuigje hevig heen en weer geschud. Rex slaat ergens tegenaan en is bewusteloos, en Jay stoot zijn hoofd, waardoor hij gewond en... blind raakt.De kerosine-tank raakt snel leeg, Jay zakt steeds buiten bewustzijn en het vliegtuigje stevent op een bergketen af. Dit avontuur laat zien hoe belangrijk het geloof is wanneer Jay er helemaal alleen voorstaat en met onzichtbare gevaren moet afrekenen.

Recensies van lezers
NaamMarieke
Rapportcijfer8
RecensieIk vond het echt een heel mooi en spannend boek! Mijn boekbespreking gaat ook over Blind vliegen! Ik hoop dat jullie hem ook gaat lezen want hij is echt super tof!
Naamgabriel
Rapportcijfer9
Recensiedit boek is mega goe :p ik heb het gelezen en gekocht samen met andere boeken van franky :p
NaamStephany
Rapportcijfer8
RecensieLeuk Boek!! Ik Zweeer.. Moet Je Zeker Lezen.. Ik Kreeg Een Zeker Gevoel van HOOP.. Alles Kan Als Je Er Maar In Geloofd Hea.. Daar Ben Ik Achter Gekomen Na Het Lezen.. PRachtig !!
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584