Het territorium
Boek kaft: Het territorium
Prijs: € 19,99
ISBN: 978-90-6318-151-2
Pagina's: 636
Afmeting: 232x151x51mm
Gewicht: 953
   
 
 
 
 
Roman Dit boek is leverbaar
Kan één man alleen op zoek naar gerechtigheid het opnemen tegen de krachten van het kwaad die hem bedreigen?


Als een schokkende moord hem in de wereld van jeugdbendes en rassenhaat drijft, gaat Clarence Abernathy wanhopig op zoek naar antwoorden op het geweld en op zijn eigen twijfels en worstelingen op het gebied van geloof en raciale vraagstukken.
Aangemoedigd door zijn collega-columnist Jake Woods (de hoofdpersoon uit Randy Alcorn’s bestseller Deadline) gaat Clarence een merkwaardig bondgenootschap aan met de blanke rechercheur Moordzaken, Ollie Chandler. Ondanks hun verschillen komen de twee dichter bij elkaar door hun gemeenschappelijke doel: een verbeten strijd tegen de duistere krachten die hun territorium niet gemakkelijk prijsgeven.

Inzichten en hoop zijn verweven in deze nieuwe roman van Randy Alcorn, die met realistische en onvergetelijke personages een krachtige boodschap weet over te brengen van de strijd in het geloof en verzoening tussen bevolkingsgroepen.
'Het territorium' is een roman vol spanning, humor, ontroering en stof tot nadenken.


Recensies uit de krant
3-1-1999Ventilator
9-1-1999Vision
23-4-1999Nederlands Dagblad
15-9-1999Stichting Nederlandse bibliotheek dienst
13-10-1999Reformatorisch Dagblad

Recensies van lezers
NaamLeo
Rapportcijfer10
RecensieDit vervolg op Deadline krijgt van mij exact dezelfde beoordeling.
NaamV.Matroos
Rapportcijfer10
RecensieDit boek heb ik twee keer gelezen. Ik vond het nog beter dan Deadline. De auteur heeft zich kunnen verplaatsen in het leven van een zwart persoon in Amerika en is toch in staat gebleken om te benadrukken dat we allemaal mensen zijn, met al onze gebreken, ondanks de kleur van onze huid. Het christendom loopt als een rode draad door het verhaal op een zeer plezierige manier. Het verhaal heeft ook enige overeenkomst met de manier waarop in Nederland tegen zwarte mensen aangekeken wordt. Nogmaals een prachtig en compleet verhaal!
NaamF. Schuring
Rapportcijfer9
RecensieDit vervolg op Deadline vond ik zelfs nog beter. Een zwaar boek hoor ik van diverse bekenden, maar wanneer je doorbijt, een ongelofelijk mooi boek over de essentie van je leven.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584