Try it out
Planeet aarde 2000AD
Boek kaft: Planeet aarde 2000AD
Prijs: € 11,50
ISBN: 978-90-6318-069-0
Pagina's: 287
Afmeting: 204X134X26mm
Gewicht: 350
   
 
 
 
 
Biografie Dit boek is uitverkocht

Hal Lindsey kreeg begin jaren zeventig in één klap wereldbekendheid met zijn debuut 'De planeet die aarde heette...' Van zijn boeken werden wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren verkocht. Zijn heldere manier van schrijven waarmee hij de vaak ondoorgrondelijke bijbelse profetieën wist te vertalen naar het wereldnieuws, opende de ogen van velen en zorgde voor een hernieuwde belangstelling voor datgene wat de bijbel voorzegt ten aanzien van het einde der tijden. Ook dit nieuwste boek prijkt sinds zijn -verschijning in Amerika al maandenlang op de eerste plaats van de Amerikaanse bestsellerlijsten.


Hal Lindsey schrijft in zijn inleiding: 'Ik voelde me, nadat ik de wereldgebeurtenissen van de afgelopen 25 jaar had geanalyseerd, geroepen om weer een boek te schrijven en te laten zien hoe adembenemend dicht we de climax van de geschiedenis zijn genaderd.'


Recensies van lezers
Naamk. de looff
Rapportcijfer10
RecensieHet is een heel bijzonder boek, en Hal Lindsey weet juist de profetieen uit de bijbel heel scherp uit te leggen. Ik vind het ontzettend jammer dat dit boek niet meer in de handel is. En dat juist in deze tijd!!! het is een boek dat iedere christen zou moeten lezen.....!
NaamB. Driessen
Rapportcijfer10
RecensieIk ben al enige tijd op zoek naar dit boek. Heb de rest wel maar deze helaas niet. Alleen is het erg moeilijk om er aan te komen. Dus ik ben t helemaal mee eens met de vorige recensie, belachelijk dat er iet meer aan te komen is, juiste in deze tijd!
NaamJ.v.Norden
Rapportcijfer10
RecensieDaar net het boek op weg naar het einde der tijden weer eens gelezen nu wil ik graag de vervolg boeken lezen maar zie tot mijn ontsteltenis dat alles is uit verkocht. wanneer wordt een herdruk verwacht en of uitgegeven. Zeker in deze tijd is daar een dringende behoefte aan.
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584