Echo
Dit boek heeft ruim zeshonderd pagina’s en weegt bijna een kilo. Het heeft enige maanden bij mij op de plank gelegen, want het formaat schrok mij behoorlijk af. Onterecht, want het boek ligt prettig in de hand en leest in een rap tempo weg.
Alcorn heeft een fantastisch verhaal neergezet dat het midden houdt tussen een ijzingwekkende thriller en een spitsvondige detective-story. Dit boek heeft met ere de titel ‘Bedrog’ gekregen, want de lezer wordt op verrassende momenten op het verkeerde been gezet. Niet op een vervelende manier, maar op een prettige en prikkelende wijze.
Het verhaal gaat over de rechercheur Ollie Chandler. Hij wordt op de moord gezet van de dubieuze professor Palatine. Door zijn schokkende bevindingen raakt hij geïsoleerd van zijn collega’s, maar gelukkig staat hij niet alleen. Ollie wordt gesteund door zijn goede vrienden Clarence en Jake. Niet alleen wat betreft zijn werk, maar ook op het gebied van zijn persoonlijke geloof. De strijd is zenuwslopend, want de duisternis ligt steeds op de loer!
Johan Pinkster
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584