Try it out
Hervormde Vrouw
Een aangrijpend verhaal dat zich afspeelt in Toscane in het kleine stadje Cortona. Het verhaal gaat over een meisje, Laura, dat vanaf het moment dat blijkt dat ze doof is door haar ouders wordt opgesloten in een kast. Vele jaren leeft zij in die kast,totdat zij eruit groeit.
Vergroeid wordt zij door haar moeder verstopt in een klein zolderkamertje met niets anders dan een matras en een emmer. Bang dat haar vader haar zal vinden en haar zal vermoorden. Mimo, de moeder van Laura, wordt zelf ook mishandeld door haar man en voelt zich gevangen in haar eigen huis. Op een dag worden ze gevonden door Eelke, die (uit Nederland) toevallig terechtgekomen is op het balkon bij de buren. Hij wordt de “reddende engel” en zo krijgt het verhaal een happy-end.
Het boek is verdeeld in 2 delen: Duisternis en Licht. Het 1e deel leest behoorlijk moeilijk met veel flash-backs en telkens per hoofdstuk een andere hoofdpersoon. Pas in het 2e deel valt alles op z’n plek. De auteur schrijft beeldend en sfeervol. Bovenal toont het verhaal Gods liefde voor het verlorene. De wind waait waarheen hij wil…
M. Blankesteijn-van den Brink, Nijkerk
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584