Try it out
Echo
Een bijzonder, boeiend, poëtisch en sfeervol geschreven boek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De schrijver beschrijft een woordeloos leven van een meisje dal al 16 jaar opgesloten zit, eerst in een kast en daarna op een zolderkamer. Zij wordt opgesloten omdat haar vader haar achterlijk vindt, het leven niet waardig, omdat zij doof is. Het verhaal speelt zich af in Italië, in Toscane. De schrijver beschrijft haar gedachtewereld en haar gevoelsleven op een aangrijpende manier. Zij heeft in haar wereld ontmoetingen met De Man in De Wind, die haar leven geeft en hoop brengt. De stilte die zij ervaart in haar leven brengt haar leven. Zij voelt De Wind in haar stilte. Door haar doofheid is zij daar ook gevoeliger voor.
Het boek deed mij beseffen dat stilte voor haar niet beangstigend was maar leven bracht, en dat stilte in mijn omgeving als vervelend en beklemmend wordt ervaren, de radio en tv vullen de stilte op en zo worden we doof voor Zijn Stem.
Wat als een drama begint eindigt in genezing en bevrijding en brengt een hoopvolle toekomst. Het is absoluut geen succes love story, maar wel één uit het leven gegrepen.
Anja van der Veen
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584