Try it out
Interview met Marzulli
Science fiction, videogames, boeken. Het lijkt of de mens wordt klaargestoomd voor een daadwerkelijke ontmoeting met het buitenaardse. We kampen met honger, armoede, verontreiniging, overbevolking, oorlog en ongeneeslijke ziekten. We komen er zelf niet uit. Zijn we hier lang geleden als bastaards achtergelaten op deze planeet? Kunnen we binnenkort ‘hulp’ verwachten van een hogere intelligentie? Hebben zij de antwoorden op onze vragen? Lynn Marzulli denkt van wel. Er schuilt echter meer achter dan we ooit hadden verwacht. Reden dus voor een interview.


Hallo Lynn, terwijl je boek ook in Holland over de toonbanken heen vliegt zijn we toch wel benieuwd naar de man achter de auteur en het verhaal achter ‘Nephilim’.

Wie is Lynn Marzulli?
Ik ben 49 jaar oud. Ik woon in de bergen van Los Angeles. Ik heb een vrouw en twee dochters. Ik ben aanbiddingsleider en dirigent en componeer liederen. Op www.lamarzulli.net/ kun je wat van mijn muziek beluisteren.

Waarom schreef je Nephilim?
Het idee kwam voort uit een interessante discussie met een atheistische vriend. Hij legde de volgende vraag neer: Als er leven op andere planeten is, zouden ze dan de God van de christenen nodig hebben? Deze vraag bracht me naar een locale boekwinkel waar ik het boek ‘The Omega Conspiracy’ van Dr. Thomas vond. Het boek heeft de fundamenten gelegd voor ‘Nephilim’ en de theologie achter het verhaal. Dr. Thomas is de eerste persoon, voor zover ik weet, die Genesis 6 (de zonen van God) verbind aan het UFO fenomeen.

Wie of wat inspireerde je?
Ik heb altijd al interesse gehad in het occulte. In het ontmaskeren ervan bedoel ik dan. Er is vruchtbare grond ten opzichte van UFO’s. En het is mijn verlangen door dit fictieve verhaal een realiteit te tonen die niet alleen de kerk bedreigd, maar ook de gehele mensheid.

Wat is de boodschap dan?
De boodschap is simpel. Ik geloof dat demonen zich zullen voordoen als buitenaardse wezens. Ik denk dat de bijbel dit ‘het grote bedrog’ noemt. ‘Nephilim’ biedt de christen een alternatieve, op de schrift gebaseerde interpretatie op het huidige wereldwijde UFO fenomeen. Voor niet-chistenen zal het een uitdaging bieden om de Bijbel erop na te slaan. Hopelijk zal het hen aan het denken zetten en tot Christus leiden.

Heeft u nog wat te zeggen tegen uw Nederlandse lezers?
Wees voorzichtig met de leugens over UFO’s en zogenaamde ‘ruimte-broeders’ die ons komen helpen. Het idee dat zij, de buitenaardse wezens, ons hier hebben geplant en dat ze verantwoordelijk zijn voor onze evolutie is een belediging van de Schepper. Onthoud dat iedere cult en elke secte dit overeen hebben: Ze ontkennen het kruis van Christus en ze ontkennen zijn Goddelijkheid.

Kunnen we nog meer van je verwachten in de nabije toekomst?
Absoluut! Momenteel werk ik aan een vervolg. De eerste versie is bijna klaar!

Nog een laatste gedachte?
We leven in een ingewikkelde tijd. Er is veel nood in de wereld. Veel mensen wachten halsreikend op hulp van boven. Een hogere intelligentie met antwoorden op onze problemen zou een hele uitkomst zijn. Ik geloof dat het UFO fenomeen met haar graancircels, ontvoeringen, hybrisatie en valse religieuze boodschappen gebruikt zullen worden door de ‘zoon des verderfs’ die velen zal misleiden.(2 Thess. 2:3) Waakt en wees op je hoede!
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584