Try it out
De Oogst

Nu het Openbaar Ministerie de Hell’s Angels verboden wil verklaren, is het goed om daar meer inhoudelijk over te lezen. Wie zijn ze en waarom gedragen ze zich zo? Bij Novapres is een boekje uitgekomen met daarin het waargebeurde verhaal van Hell’s Angels president Brian Greenaway. Ondanks het feit dat dit boekje 25 jaar geleden is geschreven, blijkt dat aan het criminele gedrag van de leden vaan de organisatie vrijwel niets is veranderd.
Greenaway beschrijft hoe hij opgroeide in een gebroken gezin. Hij werd afgewezen door zijn familie en ervoer geen liefde. Al snel kreeg hij verkeerde vrienden, ging drugs gebruiken en kwam terecht in en negatieve spiraal van geweld; een leven zonder God en zonder liefde.
De eerste helft van het boek bevat vele gruwelijke verhalen over zijn tijd bij de Hell’s Angels; praten deed hij met z’n vuisten. Dan grijpt God in zijn leven in en wordt de uitwerking van Zijn liefde zichtbaar in zijn leven. Het boek lijkt op Nicky Cruz’s boek ‘Het kruis in de asfaltjungle’. Het verhaal lees je in één adem uit, maar het is zeker geen ontspanningsliteratuur. Ten slotte bevat het boekje een epiloog waarin wordt verteld hoe Greenaway in de afgelopen 25 jaar vooral werkzaam is geweest in gevangenissen. Over dat werk zegt hij dat de velen die tot geloof komen daarmee bewijzen ‘dat Jezus helpt de mensen in onze gevangenis een manier te vinden die tot werkelijke vrijheid leidt.’
P.d.B.

Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584