Try it out
Sleutel

De Tweede Wereldoorlog loopt ten einde in de Balkan. Vader Micheal, de priester van de kerk, alle aanwezige kinderen en hun moeders vieren feest in het rustige dorpje waar ze wonen. Nadia wordt twaalf jaar. Het feest krijgt echter een dramatische wending als vijf soldaten hun dorpje binnen komen wandelen. De commandant besluit een gruwelijk spelletje te gaan spelen met de aanwezigen. Janjic Jovic is één van de soldaten. Wat hij voor zijn ogen ziet gebeuren, verandert hem voor altijd. Hij vlucht weg en deserteert daarmee uit het leger.
Jaren later is Janjic een beroemde schrijver geworden. De gebeurtenissen van vroeger gaan de hele wereld rond in zijn boek ‘The Dance of the Dead’. Daarin brengt hij de indringende boodschap van de liefde van God, die alles kost. Hij woont nu in Amerika, evenals Ivena, ook afkomstig uit het dorpje en zij is als een moeder voor hem. Ivena heeft één grote liefde; rozen kweken. Maar op een dag gebeurt er wat geheimzinnigs met haar rozenstruik. Janjic wordt op hetzelfde moment opnieuw geconfronteerd met de macht van het kwade. Deze keer is Helen het middelpunt, de drugsverslaafde minnares van een onderwereldfiguur. Janjic is echter verloofd en leidt een respectabel leven.
Zijn bemoeienissen met Helen worden hem niet in dank afgenomen. Niet door de onderwereld én niet door de grote bekende christelijke wereld. Nu komt hij zélf voor de keuze te staan: hoeveel mag de liefde voor Jezus Christus hém kosten? Een uitmate spannende en indringende romantische thriller, die je gewoon moet lezen.

Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584