Ronduit

Een nieuw boek van Ted Dekker dat is altijd interessant. Dekkers boeken zijn namelijk niet alleen tot het eind spannend en origineel, maar bevatten ook een diepgang en filosofie waar menig romanschrijver een puntje aan kan zuigen. Zo ook de roman Hemelbestormer, waarin een jonge softwareontwerper in één klap al zijn zekerheden kwijtraakt. Zijn huwelijk, zijn baan, alles komt op losse schroeven te staan. Het enige vaste baken in zijn turbulente leven is nog zijn excentrieke schoonmoeder, die voortdurend gebeds sessies houdt vanwege het behoud van zijn ziel.
Niet dat hem dat interesseert, want hij heeft hele andere dingen aan zijn hoofd: het het organiseren van een briljant plan om terug te krijgen wat van hem is afgenomen. Natuurlijk is één ding in dit boek voorspelbaar, en dat is dat de hoofdpersoon op zijn knieën zal gaan.
Maar de manier waarop dit gebeurt, de beschrijving van de krachten die hierachter werkzaam zijn en de worstelingen waar hij doorheen moet, houden je tot de laatste bladzijde aan dit boek gekluisterd.
(MM)

Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584