Try it out
Sleutel

Conrad Davis is tv-journalist. En een man van de wereld. Een mislukt huwelijk, veel avontuurtjes en geen contact meer met zijn dochter. Dat is zijn leven in een notendop. Hij haalt de laatste tijd ook niet meer de bevrediging uit zijn werk als voorheen. Oppervlakkig nieuwsitems en kijkcijfers bepalen zijn leven. Is dit alles?
Dan overkomt hem een ernstig auto-ongeluk. Zijn lichaam raakt in een diepe coma. Maar met hem zelf gebeurt er iets vreemds. Hij komt terecht in een andere wereld. Eigenlijk lijkt die wereld in alles op onze wereld. Er is echter één groot verschil. De Messias loopt rond. In t-shirt en spijkerbroek. En David gaat het allemaal meemaken. Wie is die Eli? Waarom doet hij de dingen zoals hij doet? Waarom roept zijn persoon zoveel reactie op?
Ondertussen blijft Davis’ lichaam in coma liggen. We leven ook mee met zijn ex-vrouw en dochter, die verder moeten in de ‘echte’ wereld.
Een boeiende verhaallijn. ‘Eli’ is een indringende roman. Jezus is in onze tijd geplaatst. En dat maakt dat je Hem op een andere manier gaat zien. Eens te meer valt op hoe anders Hij was toen Hij op aarde leefde. Anders dan alles en iedereen. Kopen en lezen!

Ingrid Marges

Bron: Sleutel, 3e kwartaal 2003

Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584