Try it out
De boekensteun

Brandon en Sarah Martus werken samen in een kliniek. Brandon heeft de gave van genezing. Lucas Ponte is een wereldheerser. Samen met het kartel is hij hard op weg om de wereldvrede te bewerkstelligen. En dan is er nog dominee Tyler. Zijn boodschap spreekt iedereen aan! Ook de leden van het kartel.
In deze wereld wordt Brandon een middel in Gods hand om de waarheid te verkondigen. Dit wordt hem bepaald niet in dank afgenomen. Het wordt steeds duidelijker dat Brandon geroepen wordt op te treden als een van de twee getuigen uit het boek Openbaring. Een moeilijke opgave, vooral als Sarah zich van hem lijkt te vervreemden en een opdracht aanneemt van het kartel. Tijdens een reis door de zeven gemeenten wordt Brandon door de Heer zelf klaargemaakt voor zijn taak.
Het boek is een eindtijd roman en hoewel het fictie is, geeft het boek voldoende aanleiding om eens goed bij jezelf te rade gaan. Heb ik wel de geest des onderscheids of trap ik ook in de mooie boodschap van liefde van dominee Tyler? Het is goed je te realiseren dat de eindtijd een tijd is waarin gewoon geleefd wordt.
Het boek zet niet alleen aan tot nadenken, maar het is ook spannend.

Bron: De boekensteun, juli/aug 2003

Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584