Try it out
Uitdaging September 2011
De Veenendaalse schrijfster Ella Marjon presenteerde onlangs De blauwe hel.
Een thriller, honderd procent spannende fictie, geïnspireerd op een wrang feit.

De blauwe hel is de tweede publicatie van Ella Marjon Hol-Tamminga, die in Veenendaal bekend is van Tamminga Puur Genieten en van het vrouwengospelkoor The Choir Company Sisters. Zij kwam vorig jaar met haar eerste uitgave, Laat de zon niet ondergaan.
Voor de Blauwe Hel vond Ella Marjon in Novapres een geschikte uitgever. Deze heeft een naam hoog te houden op het gebied van thrillers. Door Novapres zijn schrijvers als Peretti, Alcorn en Dekker naar Nederland gehaald.
De blauwe hel is gesitueerd in het natuurgebied waar Ella Marjon zelf woont. De Veense landelijke omgeving is herkenbaar beschreven. De titel geeft het natuurverschijnsel van het gebied weer: door het blauwe gras dat er groeit en de ‘hellen’ van afgegraven veen heeft De blauwe hel in Veenendaal zijn naam gekregen, maar in het boek krijgt het tevens een letterlijke betekenis.
De blauwe hel verteld een verhaal van geweld en misbruik dat de generaties overspant. Het betoverend moeras van de Blauwe hel oefent ondanks zijn giftige dampen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op het buurtschap waarin het verhaal zich afspeelt.
Ella Marjon slaagt er goed in om twee boeiende verhaaldraden met elkaar te verweven. Terwijl de ene verhaaldraad in het zelfde tempo doorloopt, versnelt de andere om uiteindelijk samen te komen in een finale die de lezer bijna letterlijk stilzet.
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584