Try it out
Stichting Literatuur Evangelisatie
 
Jabes, een man van gebed
is leverbaar
ISBN 978-90-70048-52-5
Prijs € 4,25

Jabes, een man van gebed

Jabes, een man van weinig woorden. Maar ook een man van grote kracht. Hij vroeg om Gods zegeningen en hij werd verhoord. Bidt en u zal gegeven worden. Dat is Gods belofte.
De God van Jabes leeft nog steeds. Maar waar blijven mensen als Jabes in deze tijd?

12 Manden vol deel 1
is leverbaar
ISBN 978-90-70048-64-8
Prijs € 8,00
Dit boekje is deel 1 uit een serie van drie. Het bestaat niet uit een samenhangende reeks toespraken, maar het zijn op zichzelf staande boodschappen, fragmenten van een rijke gesproken bediening. Zoals de titel van dit boek aangeeft, doen ze denken aan de brokken die verzameld werden, nadat onze Here de schare gevoed had.
Normale christelijke leven
is leverbaar
ISBN 978-90-70048-34-1
Prijs € 9,90
Wat is het geheim van de geestelijke kracht en het leven, die gedurende vele jaren het grote werk van God in het Verre Oosten hebben gekenmerkt, het werk waarin de schrijver van dit boek in zo grote mate werd gebruikt?
Het boek zelf is het antwoord op die vraag. Langs de weg van verschillende ervaringen, geeft het de ontdekking weer van iets van het principe zowel als het feit van Kruis en Opstanding, van het leven van Christus in ons, van het Heer-zijn van Jezus, van het gemeenschappelijk leven van het Koninkrijk Gods en het Eeuwig Voornemen Gods.

Dit - inmiddels klassiek geworden boek - is gebaseerd op een serie toespraken die Watchman Nee hield in Engeland, vlak voor de Tweede Wereldoorlog. Het boek is op basis van aantekeningen in het Engels gepubliceerd (door een toehoorder) en later vertaald vanuit het Engels naar het Chinees. Inmiddels is dit boek vertaald in vele talen. Het spreekt duidelijk over de weg van verlossing van de zonde door Jezus Christus en laat ons zien hoe God zijn kinderen leert Hem met veel vrucht te dienen.
12 Manden vol deel 2
is leverbaar
ISBN 978-90-70048-66-2
Prijs € 8,00
Dit boekje is deel 2 uit een serie van drie. Het bestaat niet uit een samenhangende reeks toespraken, maar het zijn op zichzelf staande boodschappen, fragmenten van een rijke gesproken bediening. Zoals de titel van dit boek aangeeft, doen ze denken aan de brokken die verzameld werden, nadat onze Here de schare gevoed had.
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584