Try it out
Tryout
Begraaf je talent niet, publiceer je boek.
Lijkt u dat wat
is leverbaar
ISBN 978-90-63186-00-5
Prijs € 12,50
Laat u meenemen naar een heerlijk ontspannen vakantie op een Grieks eiland. Waar twee heel gewone mensen, volgens hem: 'de leukste vakantie ooit' en volgens haar: 'de saaiste vakantie ooit', op een bijzonder originele wijze ondergaan. In een relaxte stijl geschreven. Subtiele humor. Realistische situaties. Onverwachte ontmoetingen. Scherpe dialogen. Vermengd met een vleugje filosofie. Mix dit met een leuke semi-autobiografische invalshoek. En een verfrissend nieuwe verteltrant is geboren.
Pion van de hemel
is leverbaar
ISBN 978-90-63186-02-9
Prijs € 15,90
En iemand zei tegen Moshe: '... nu moet je twee nieuwe platen maken, net als die vorige, die kapot zijn gegaan door jouw schuld. En ik wil dat ze morgenochtend klaar zijn, want daarna moet je snel de berg op. Dan zal ik er iets op schrijven.' Pion van de Hemel is het fascinerende verhaal van deze platen, een verhaal in de tijd en de ruimte. Een kosmisch verhaal, en een heel persoonlijk verhaal. Maar voordat het tot een ontknoping komt, moeten de personages in dit boek op reis. Een reis door de hemel zoals Dante die in onze tijd zou kunnen maken. De lezer wordt deelgenoot van dit avontuur. Marius Boven debuteert met Pion van de Hemel op grandioze wijze. Elke bladzijde van dit boek daagt uit, intrigeert en zit vol humor. Zijn stijl roept herinnering op aan bekende auteurs als C.S. Lewis en F. Peretti.
Dat zou best kunnen
is leverbaar
ISBN 978-90-63186-01-2
Prijs € 12,50
Op je eerste werkdag verdwijnt dat vakantiegevoel als sneeuw voor de zon. Je dagelijks leven staat ineens op z'n kop. Thuisgekomen vraagt hij: 'Koffie met gebak?' Zij zegt: 'Gefeliciteerd. Bevrijdingsdag'. Blijkt het toch een van de allermooiste dagen van je leven.
Niet bemind, toch geliefd
is leverbaar
ISBN 978-90-63186-04-3
Prijs € 14,90
De twee dochters van Laban, Lea en Rachel, zijn door hun huwelijk met Jakob wereldberoemd geworden. Ze spelen allebei een hoofdrol in de wording van Israël, Gods uitverkoren natie. Als we het verhaal lezen, dan kan het ons niet ontgaan dat deze vrouwen zich niet geheel bewust waren van hun roeping en hun plek in de heilsgeschiedenis. Nee, Lea en Rachel waren twee doodgewone vrouwen, uitgehuwelijkt aan een en dezelfde man, net begonnen aan een levensreis vol verrassingen en bizarre wendingen. Rina Niemeyer gebruikt deze vrouwen in haar bijbelstudie over het leven van Lea, de vrouw die de helft van Jakobs kinderen ter wereld bracht, de vrouw die verlangde naar de liefde van haar man, de vrouw die moest toezien dat de liefde en aandacht van haar man vooral naar haar jongere zus uitging. Maar zij was ook de vrouw die de moeder werd van Juda, uit welk geslacht eeuwen later de Messias geboren zou worden. En zo staat Lea symbool voor Israël, een kleine natie, niet bemind door de wereld, maar wel geliefd door God. Rina laat ons zien dat het verhaal van Lea ook voor mensen van nu een rijke boodschap bevat. Net als Lea mogen we weten dat wat er ook in ons leven gebeurt, we geliefd zijn door God.
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584